Domburg

Vanaf de parkeerplaats wandelen we vrij snel naar het rustige strand. Het weer is niet zo gunstig voor de badgasten, maar om te wandelen is het perfect. De dreigende wolken met af en toe een zonnetje zorgen voor een mooi kleurenspel. Na ongeveer twee kilometer verlaten we het strand en de duinen en gaan wat meer landinwaarts. Leuk, maar niet meer dan dat. Totdat we de paden bereiken van het wandelnetwerk Zeeland, vanaf dat punt wordt de route erg fraai. We wandelen langs kreken over graspaden, weilanden, akkerranden en kreekoevers. Onderweg steken we tweemaal met een trekvlot een kreek over. Aan het einde wandelen we langs kasteel Westhove, door de bossen van landgoed Hoogduin en over het strand terug naar Domburg.

Waardering wandeling   18 km

Route berekenenOpen standalone kaart in volledige scherm modus
Groene Wissel Domburg

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

km | +m
Groene Wissel Domburg 51.562002, 3.498743 Groene Wissel Domburg