Middelburg

We zijn een paar dagen in Middelburg en besluiten om een stadswandeling te maken door het plaatsje. Thuis hebben we al de route van de Groene Stads Wissel Middelburg uitgedraaid en op de gps gezet. In de stad loopt het makkelijker met de gps dan met een kaart en tekst. We wandelen door pittoreske steegjes en straatjes die vrij zijn van verkeer. We genieten van de binnenhaven en de eeuwenoude binnenstad. Na het passeren van de Koepoort wandelen we ruim 2 kilometer over de groene oude vestingwallen, om daarna weer het oude centrum in te duiken.

Waardering wandeling   8 km

Route berekenenOpen standalone kaart in volledige scherm modus
Groene Wissel Middelburg

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

km | +m
Groene Wissel Middelburg 51.496247, 3.615360 Groene Wissel Middelburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *