Nij Beets – Klein Groningen

Een paar kilometer na Nij Beets verandert het landschap. Het weidse uitzicht maakt plaats voor een meer bosrijke omgeving. We wandelen door Beesterzwaag en kriskrassen wat door het landschap. De mooie plekjes mogen niet worden gemist.
Als we in het hotel aankomen blijkt dat er al twee dames met een hond, met dezelfde achternaam, zijn ingecheckt in ‘onze’ hotelkamer. Paniek in het hotel want de kamers zijn allemaal geboekt. Uiteindelijk besluit de eigenaar om ons het ruime appartement op zolder aan te bieden, heerlijk wat een ruimte én drie bedden om uit te kiezen.

Waardering wandeling    28 km

Route berekenenOpen standalone kaart in volledige scherm modus
Nij Beets - Klein Groningen

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

km | +m
Nij Beets - Klein Groningen 53.070700, 6.000420 Nij Beets - Klein Groningen