Cap Gris Nez

Bij de Cap Gris Nez is het redelijk druk met mensen die even uit de auto springen om eventjes een foto te maken van Cap Gris Nez. Wij weten ondertussen wel dat op een paar honderd meter van het toeristische punt het meestal al veel minder druk is en de omgeving nog mooier. Zo ook op deze wandeling. Op de heenweg wandelen we langs de grillige kust, met een stevige tegenwind, naar het dorpje Audresselles. Op de terugweg wandelen we iets landinwaarts, maar ook dit gedeelte van de wandeling is de moeite waard. Vlak voor Cap Griz Nez dalen we nog flink tot aan het strand, om daarna weer omhoog te klimmen naar het parkeerterrein.

Waardering wandeling    15 km

Route berekenenOpen standalone kaart in volledige scherm modus
Cap Gris Nez

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

km | +m
Cap Gris Nez 50.869719, 1.586709 Cap Gris Nez

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *