Champ du Messin – Mont-Sainte-Odile

Elf jaar na de laatste wandeling op de GR5 pakken we de draad weer op in de Vogezen. De laatste keer dat we bij Champ du Messin waren konden we niet verder omdat er teveel sneeuw lag, nu is daar geen sprake van. Het is wel vrij mistig op deze hoogte. 

De mist verdwijnt na een uurtje daardoor kunnen we af en toe genieten van het mooie uitzicht. De paden zijn ondanks de regen van de vorige dag goed begaanbaar. Het eindpunt van de wandeling is het klooster Mont-Saint-Odile, vanaf het klooster hebben we een fantastisch uitzicht over een groot gedeelte van de Elzas.

Waardering wandeling   25 kilometer

Route berekenenOpen standalone kaart in volledige scherm modus
Champs du Messin - Mont-Sainte-Odile

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

km | +m
Champs du Messin - Mont-Sainte-Odile 48.445031, 7.283764 Champ du Messin - Mont-Sainte-Odile

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *