Ribeauvillé – Le Bonhomme

We starten vanuit het hotel met de wandeling, eerst op zoek naar een bakker voor brood bij de lunch onderweg. Nadat we het dorp hebben doorkruist, gaan we een smal stijgend pad op. Dit pad door de bossen volgen we een behoorlijke tijd. Helaas is het uitzicht niet erg geweldig, want door de vele bomen zien we niet veel. Na een aantal uren bereiken we het kleine, maar uitgestrekte dorpje Aubure. Pas op de berg Petit Brézouard kunnen we genieten van een fantastisch 360 graden uitzicht. Op het grotere broertje Grand Brézouard is het uitzicht helaas weer belemmerd door de bomen. De afdaling naar Le Bonhomme was het mooiste gedeelte van de wandeling door het schilderachtige landschap.

Waardering wandeling     30 kilometer

Route berekenenOpen standalone kaart in volledige scherm modus
Ribeauvillé - Le Bonhomme

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

km | +m
Ribeauvillé - Le Bonhomme 48.186576, 7.325993 Ribeauvillé - Le Bonhomme

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *