Engeland – Dorset / Dartmoor / Exmoor

9 juli 1995 – 21 juli 1995

Dit is de enige keer dat ik met een georganiseerde groepsreis ben meegeweest. Het is niet bij één keer gebleven omdat ik het niet leuk vond, integendeel, maar omdat ik tijdens deze vakantie Janneke heb leren kennen. Een zeer belangrijke en leuke vakantie dus.

Ik had deze vakantie alleen geboekt, maar later besloot Rob om toch maar mee te gaan. Op Schiphol ontmoetten we de andere reisgenoten, al met al een bont gezelschap.
De eerste twee wandelingen waren een kustwandelingen van Lulworth naar Osmington en van Bridport naar Beer. Het zijn prachtige wandelingen langs de sterk heuvelachtige kust. Na een tussenstop in Exeter volgden enkele wandelingen in/over Exmoor en Dartmoor. Volgens mij waren de overnachtingen in Steps Bridge in een oude jeugdherberg.

Na een terugkeer bij de kust volgde de klassieke wandeling van Lynton naar Combe Martin. Het een veel gelopen wandeling met als grote (letterlijk) attractie “Great Hangman”. In Combe Martin heb ik natuurlijk ansichtkaarten gekocht omdat de plaatsnaam zo leuk was… Na nog twee wandeldagen waarvan ik me niet alles meer herinner, waarschijnlijk omdat ik met hele andere dingen bezig was dan wandelen, vloog ik richting Amsterdam met een serieuze afspraak voor het volgende weekend.

Hieronder enkele foto’s, ik weet niet meer precies wat wat is…..

Uk001 Uk002

Uk003 Uk004

Uk005 Uk006

Uk007 Uk008

Uk009 Uk010

Uk011