Muiderberg – Eemnes

Met het Zuiderzeepad zijn we in 2002 begonnen. Een groot gedeelte van de route (Volendam tot Muiderberg) hebben we al gelopen tijdens het Waterlandpad. We beginnen de tocht dan ook op 18 augustus 2002 in Muiderberg.

Zoals gewoonlijk kiezen we een prachtige dag uit om te wandelen (31 graden). Omdat we redelijk vroeg van start gaan, valt het met de warmte mee. We lopen de etappe in omgekeerde volgorde. Dus genieten we van de rust in Blaricum, daarna door de bossen en over de heide richting Hilversum. Over de vestingswallen van Naarden richting het Naarderbos en het Gooimeer. Op het Gooimeer is het een drukte van belang met allerlei plezierjachten. Nadat we de A6 onderdoorgelopen zijn bereiken we Muiderberg. Op het strand liggen de mensen heerlijk te genieten van het zomerse weer……..