St. Quirin – Col du Donon

We verheugen ons erop dat we waarschijnlijk in Abreschviller wel ergens koffie kunnen kopen, tot nu toe zijn de mogelijkheden zeer beperkt geweest deze tocht. Vlak voor Abreschviller begint het te miezeren we verwachten dat het wel snel overwaait. Als we eindelijk aan de koffie zitten, zijn we toch al flink nat geregend. Als we de weg vervolgen is het droog, of toch niet, ja toch…? Nee niet meer… Langzaam maar zeker wordt het miezeren regenen. Als we uiteindelijk met doorweekte schoenen op Le Donon staan (1009 meter) is het onmogelijk om goed in het routeboekje te lezen. Zelfs onder de Arc waait de regen om je oren, snel dalen we af naar Col du Donon. Het boekje “Traject Luxemburg – Lotharingen” is voltooid!

  • St. Quirin
  • ‘de route’
  • Schuilhut ‘Paul Bechler’
  • Zeer natte regencapes, maar we kunnen droog koffie drinken.

Donon_1