Wons – Hindeloopen

Een half jaar na de vierde etappe, is het weer er niet veel beter op geworden. Alhoewel als je buiten aan het wandelen bent, merk je dat het wel mee valt met de hoeveelheid buien. Het boekje wat we gebruiken is al een paar jaar oud, maar nog goed bruikbaar. De tekens in het veld zijn hier en daar, op cruciale plekken, wel spaarzaam. Het gevolg was dat we bij kaart zeven behoorlijk bezig zijn geweest om de route te blijven volgen. Het pad over de scheepswerf wordt geblokkeerd door een nieuw huis. Je kan eenvoudig achter het huis en scheepswerf omlopen, bij de brug iets verderop staat een hoog hek met scherpe punten, volgens de routewijziging op www.wandelnet.nl moet er ergens een hek zijn waar je door kan. Wij hebben gekozen voor de optie: over het hek.

  • Kanaal bij Makkum
  • Museumkerk in Allingawier
  • Workum
  • Hindeloopen