Ruurlo- Eibergen

Als we de trein uitstappen, zien we voor ons twee oudere vrouwen in wandeltenue lopen. Al snel trekken we de conclusie dat we die niet gaan/willen bijhouden en waarschijnlijk niet meer zullen zien. Het is de eerste zomerse dag van het jaar en het wandelen gaat daardoor moeizaam (of komt het door de wandeling van gisteren?). Na een paar kilometer is het al tijd voor een bakkie koffie, uurtje later zijn we toe aan een broodje, effe een stuk doorlopen anders komen we er nooit. Al met al heerlijk rustig aan gewandeld en komen de twee dames regelmatig onverwachts tegen en uiteindelijk lopen we ongeveer tegelijkertijd Eibergen in.

  • Vennetje “De Waterster” aan de Platvoetsedijk
  • Op de Waterhoekdijk wordt gewaarschuwd voor asbest…
  • Een zeer karakteristiek beeld: onverharde weg met onverhard fietspad (in de buurt van de Hupselsedijk)