Connel and the Black Lochs

Connel and the Black Lochs (Pathfinder 31 Oban, Mull and Kintyre)

Donderdag 27 juli 2006. Gewandeld bij de zogenaamde Black Lochs bij Connel. Eerste gedeelte over een ‘single track road’. Aan deze rustige smalle weg zijn er relatief veel huizen in aanbouw, maar die in niets op onze Vinex-woningen lijken (VINEX = VIerde Nota EXtra. Vóór 2015 moeten één miljoen nieuwe woningen gebouwd worden, een aantal dat de nationale woningvoorraad in maar twintig jaar tijd van zes naar zeven miljoen zal brengen…..).
Na dat we het stille weggetje hebben verlaten voor een landweg wordt de bebouwing spoedig nog spaarzamer en stopt als we bij de ‘Lochs’ aankomen. Het eerste meer, het Lower Loch, is geheel begroeid met riet en daardoor niet als meer herkenbaar. De terugweg naar Connel is zeer rustig en erg mooi.

P7270049 P7270050 P7270051

  • Lower Loch, verstoorde schapen, MiddleLoch