Madeira: Het São Jorge kustpad

Het São Jorge kustpad

We rijden naar São Jorge voor de wandeling, onderweg slaan we af omdat we nieuwsgierig zijn hoe het zwembad eruit ziet wat staat aangegeven. Het zwembad was vroeger waarschijnlijk een natuurbad, maar tegenwoordig is het omgebouwd tot een modern, maar nog steeds idyllisch gelegen zwembad. Na een korte lunch aan de kant van het oude zwembad komen we tot de ontdekking dat we aan de route van de wandeling zitten. We besluiten de wandeling vanaf hier te starten en lopen over het spectucalaire pad naar de aanlegplaats voor boten.

  • Calhau, buitenkant oude zwembad
  • Oude weg van São Jorge naar Santana (2x)
  • De betonnen brug naar de aanlegplaats ziet er niet meer zo solide uit, maar altijd nog beter dan de houten constructie die daar onder bungelt