Unterwegs über den Decken der Tropfsteinhöhlen

Kompass Wanderwegweiser Auf Tour im Harz

Op zaterdag 21 juli is het tijd voor een langere wandeling. Zestien kilometer heuvel op en af rond startpunt Rübeland. Begin verloopt goed, ondanks de schaarse en wat onduidelijke bewegwijzering. Verderop raken we tweemaal het spoor zeer bijster waardoor we op doodlopende wegen, bij gevaarlijke steengroeven en totaal de verkeerde kant op lopen. Heel erg vervelend. Na minstens 1 uur vruchteloos heen en weer lopen (zelfs de TomTom kan ons niet echt helpen) eindelijk weer op een weg bij huizen terecht gekomen. Nederlanders die een heel erg groot huis aan het opknappen waren wezen ons uiteindelijk de weg. We slaan terloops nog een aanbod af dat zij ons naar Rübeland zouden rijden “zo moe zijn we nog niet”. Veel antipasta gekocht en twijfelachtige sekt. De nacht verloopt in ierder geval rustig.

  • Rübeland
  • Hier weten we dat we goed fout lopen