Namen – Godinne

Door de start vanuit het hotel ben ik vroeg op pad (07:50). Meteen een fikse klim de Citadel op. Er is nog een hek op slot, maar met een klein omweggetje kom ik toch boven. Er is een concert geweest in het oude stadion, overal liggen bierblikjes en plastic bekertjes.Af en toe zitten er in de route pittige klimmetjes, zeker als de Maas in Rivière wordt bezocht. In Rivière besluit ik om de tocht van deze dag iets langer te maken, het gaat gemakkelijk en het is prachtig weer. In Godinne is de camping snel gevonden, ga ik toch nog de tent gebruiken!

Oeps, toch nog een tegenvaller. Het restaurant waar ik wilde eten was volledig gereserveerd, er stonden op het parkeerterrein zelfs een aantal jongens om het verkeer te regelen. Gelukkig had ik mijn brandertje en een noodmaaltijd bij me! Het was best lekker…

P4260024 P4260025 P4260026 P4260027 P4260028 P4260030

  • De Citadel van Namen
  • Uitzicht vanaf Citadel op Namen
  • Het oude stadion
  • Uitzicht op Wépion
  • De Maas bij Rivière
  • Op de camping van Godinne