Vrouwenpolder – Westenschouwen

Gelukkig rijden de bussen weer na een staking van enkele weken. Deze etappe is een echte Deltaplan etappe: Veerse Dam en de stormvloedkering Oosterschelde. Het is echter geen saaie etappe, op de Veerse Dam kan je lekker wandelen, het lijkt meer op een duingebied dan een strakke dam.
De Oosterscheldekering is door de aaneenschakeling van de werkeilanden Roggenplaat, Neeltje Jans en Noordland lekker afwisselend. De natuur op Neeltje Jans doet je vergeten dat dit een onderdeel is van de Deltawerken. Het wegdek van de Oosterscheldekering wordt gerenoveerd, voor de wandelaar is hierdoor extra ruimte…

Zodra het pad afbuigt naar Westenschouwen veranderd de omgeving drastisch. Plotseling loop je in duingebieden en bossen.

  • Oosterscheldekering (2x)
  • Pijlerdam (2x)