Carlisle – Bowness-on-Solway

Tot aan Burgh by Sands volgt de route de rivier Eden. Het is een mooi Engels landschap met koeien in het water, een visser met lieslaarzen aan het vliegvissen en af en toe een klein dorpje. Na Burgh by Sands verandert het en loop ik in een meer Nederlands landschap, over een dijk met aan de ene hand een soort Waddenzee en aan de andere hand het binnenland. In Bowness-on-Solway duik ik de pub Kings Arms in om en dinerreservering te regelen en een pint te drinken natuurlijk!

  • B&B Bowness-on-Solway: The Old Chapel, ik ben vanavond de enige gast dus mag ik in de family room met ensuite badkamer. ‘s Avonds in de pub zijn er 5 andere wandelaars die ik al eerder was tegen gekomen. Het is een gezellige avond…

P6210085 P6210087

P6210094 P6210099

  • Eden Bridge (Carlisle)
  • River Eden
  • Bij Port Carlisle
  • Bowness on Solway