Steyning – Rodmell

Na een stevig ontbijt in de Inn met worstjes, eieren en uitgebakken spek ben ik klaar voor een lange wandeling. De dag begint met een paar spetterjes, maar het wordt al snel weer droog. Na bij Upper Beeding de River Adur te hebben overgestoken, begin ik weer te klimmen naar de heuvels van de South Downs. In Peyecombe kom ik langs een inn met de naam The Plough. Dat wordt dus een Ploughman’s lunch. Heuvel na heuvel wordt genomen: Ditchling Beacon, Western Brow, Streat Hill, Blackcap, Long Hill etc. etc.. Natuurlijk loop ik het laatste uur in een staag regenbuitje. Hierdoor lees ik de aanwijzingen naar de B&B niet goed… Uiteindelijk sta ik om 18:30 bij de deur van de B&B. Gelukkig wist ik dat de pub in Rodmell op 1 januari 2009 gesloten is vanwege de belastingdruk en andere stomme maatregelen van de regering. Ik heb voldoende proviand meegenomen.

  • B&B Rodmell: Sunny Side Cottage één kamer B&B, de bovenverdieping is voor de gast. Klein slaapkamertje, maar ernaast een ruime kamer met bank en TV.
Uitzicht na Upper Beeding