Abcoude – Muiden

In Muiden is het lastig om een parkeerplek te vinden als je geen contant geld bij je hebt, uiteindelijk parkeren we de ene auto net buiten Muiden en rijden met de andere auto naar het startpunt in Abcoude. We starten wat vroeger in verband met de verjaardag van mijn zus, zodat we niet te laat klaar zijn. Bij de start in Abcoude is het nog mistig, maar in de loop van de dag wint het zonnetje. Bij Driemond steken we het Amsterdam-Rijnkanaal over richting Weesp, met een ruime bocht lopen we naar het Fort Uitermeer weer terug naar Weesp. Véél woonboten gezien.

P1000482 P1000483 P1000484 P1000485

  • Spoor bij Abcoude
  • Amsterdam-Rijnkanaal
  • Aetveldse Weg
  • Fort Uitermeer

 

Route berekenenOpen standalone kaart in volledige scherm modus
Abcoude – Muiden

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

km | +m
Abcoude – Muiden 52.270710, 4.976587 Abcoude – Muiden