Heiligenbergerbeek

Vanaf station Amersfoort nemen we de bus naar het beginpunt: halte Pothbrug in Woudenberg. De bus wordt bevolkt door vele wandelaars die verschillende routes in de buurt gaan lopen. Natuurlijk gaat ook een groep deze NS-wandeling lopen. Na een kwartiertje stoppen we voor een kop koffie om de babbelende groep een ruime voorsprong op ons te geven, zo te zien wandelen ze wel stevig door. De rest van de dag hebben we ze nauwelijks meer gezien.  Het is een mooie route door de Gelderse Valei, een stukje coulissenlandschap, bos, heide en stuifzand.

P1000466 P1000468

P1000469 P1000471

  • Valleikanaal
  • Den Treek – Langeveen
  • Den Treek – Oud Leusden
  • Amersfoort – Zuidsingel

Route berekenenOpen standalone kaart in volledige scherm modus
Heiligenbergerbeek

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

km | +m
Heiligenbergerbeek 52.081616, 5.456944 NS-wandeltocht Heiligenbergerbeek