Brecht – Zandhoven

We starten bij het station Nederkempen en lopen weldra Brecht binnen, eerst even een stop bij de bakker voor vers brood. Na Brecht volgt er een stuk langs het kanaal Schoten – Turnhout, om daarna weer wat meer de bossen in te duiken. We passeren de Trappistenabdij van Westmalle (niet toegankelijk) en het tegenovergelegen café Trappisten dat we de avond ervoor hebben bezocht (niet bijzonder). Via afwisselend wat villawijken en wat bos bereiken we de auto die langs de N14 staat geparkeerd.

  • Op zondagochtend toch even naar de bakker in Brecht
  • Gemeenteplaats Brecht
  • Abdij “O.L.-Vrouw van Nazareth”
  • De Trappistenabdij van Westmalle is niet toegankelijk, het commerciële café aan de andere kant van de weg wel…
  • Kruising met GR565
  • De auto staat iets verderop…