Appelscha – Veenhuizen

Na een overnachting in Hotel Appelscha (prima, maar gericht op een wat oudere doelgroep), lopen we richting het centrum van Appelscha. In de supermarkt slaan we wat proviand in, voornamelijk wat lekkers want we lopen deze dag niet zo ver. Na een lange streep langs het kanaal Eerste Wijk bereiken we het mooie natuurgebied Fochteloërveen. Aan het einde van het natuurgebied maken we nog een praatje met de boswachter, hij maakt zich behoorlijk zorgen over de aangekondigde bezuinigingen op “natuur”.

P1000620 P1000621

P1000622 P1000626

  • Opsterlandse Compagnonsvaart
  • Nieuwe natuur tussen Fochtelervaart en Lycklamavaart (2x)
  • Fochteloërveen

Route berekenenOpen standalone kaart in volledige scherm modus
Appelscha – Veenhuizen

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

km | +m
Appelscha – Veenhuizen 52.952400, 6.356303 Appelscha – Veenhuizen