Efteling – Nieuwkuijk

Een pretpark, bruidsrapportage en een begrafenis tegen gekomen op één wandeling. De Efteling is natuurlijk een begrip in Nederland, het was er zo te zien niet druk, maar zo te horen waren er toch enkele attracties open. Op de Loonse Duinen komt een Volkswagen Kever aanrijden met een bruid en bruidegom erin, ze gaan de foto’s maken om deze dag te vereeuwigen. In Nieuwkuijk stroomt de kerk leeg na een begrafenisdienst, de overledene was populair: er waren veel mensen.

De wandeling gaat nagenoeg geheel over onverharde paden door het prachtige natuurgebied De Loonse en Drunense Duinen. Véél zand en zanderige paden.

  • Hopelijk zijn de officiële foto’s beter geworden
  • Loonse en Drunense Duinen (2x)
  • Helvoirtse Heide
  • Drongels Kanaal
  • De molen Emma in Nieuwkuijk