Leeghwaterplas en Beatrixpark

Het voelt vreemd aan om bij de gevangenis de bus te verlaten. Gelukkig hoef ik niet naar de gevangenis, maar mag ik de laatste wandeling van het Almerepad afronden. De eerste vier kilometer zijn gelijk aan de wandeling Lepelaarplassen, altijd een beetje jammer. In deze wandeling ook relatief veel bebouwing omdat de wandeling Almere Centrum doorkruist. Toch is de wandeling de moeite waard door de mooie stadsparken en stadsplassen: Wilgenbos, Lepelaarsplassen, Noorderplassen, Leeghwaterplas en Koningin Beatrixpark.

 

P1000913 P1000916

P1000917 P1000918

  • Wilgenbos
  • Hoge Vaart
  • Leeghwaterplas
  • Koningin Beatrixpark

 

Route berekenenOpen standalone kaart in volledige scherm modus
Leeghwaterplas en Beatrixpark

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

km | +m
Leeghwaterplas en Beatrixpark 52.413044, 5.246422 Leeghwaterplas en Beatrixpark