Pampushout en Kromslootpark

Ik werd raar aangekeken toen ik vertelde dat ik ging wandelen rond Almere, maar vanwege eerdere ervaringen met wandelingen in Flevoland ging ik met een gerust hart op weg naar Almere. Ik werd niet teleurgesteld. Na een tiental minuten wandelen ligt Almere alweer ver achter me en ploeter ik door de drassige gronden van het Pampushout. Na een klein stukje over de rustige IJmeerdijk duik ik weer het groen in: Muider Zand (bosgedeelte) en het Kromslootpark.

 

P1000899 P1000901 P1000903

  • Pampushout
  • Almere strand (beetje nat)
  • Kromslootpark

 

Route berekenenOpen standalone kaart in volledige scherm modus
Pampushout en Kromslootpark

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

km | +m
Pampushout en Kromslootpark 52.367708, 5.190268 Pampushout en Kromslootpark