Rustenburg – Uitgeest

Voor alle thuisblijvers in verband met de regen: “het was een heerlijke wandeldag.” Natuurlijk is het lekkerder als het droog is, maar met deze temperatuur valt er goed te wandelen in een regenbuitje. Het grootste gedeelte van de wandeling ging ook over asfalt en niet over grasdijken, dus hadden we ook geen last van natte voeten. De wandeling gaat langs wat leuke dorpjes zoals: Ursem, Schermerhoorn, Grootschermer, Noordeinde, Driehuizen en Akersloot. Lekker afwisselend en weinig saaie lange stukken. En dat in de polders van Noord-Holland.

 

P1010300 P1010301 P1010302

  • Driehuizen (3x)

 

Route berekenenOpen standalone kaart in volledige scherm modus
Rustenburg – Uitgeest

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

km | +m
Rustenburg – Uitgeest 52.634893, 4.877689 Rustenburg – Uitgeest