Roden – Peizerwold

In Roden genieten we van het warme weer tot er na een half uurtje een gigantische regenbui over ons heen trekt. We proberen snel onze regenkleding aan te trekken, maar helemaal op tijd zijn we niet. Het is een bekende omgeving voor ons, omdat de broer van Janneke in Roden woont, zijn wij regelmatig in Roden. Via het plaatsje Nietap bereiken we Leek, ook daar hebben we familie wonen, namelijk een tante van Martin. Op Landgoed Nienoord trakteren we onszelf op poffertjes en nemen aardig wat stoelen in beslag om onze regenkleding te drogen.

P1010378 P1010379

P1010383 P1010384

  • Landgoed Nienoord
  • Kerk Midwolde
  • Kerk Roderwolde
  • Molen Woldzigt (Roderwolde)

 

Route berekenenOpen standalone kaart in volledige scherm modus
Roden – Peizerwold

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

km | +m
Roden – Peizerwold 53.138357, 6.432369 Roden – Peizerwold