Dordrecht Stadspolders – Dordtse Kil

Vanaf station Dordrecht Stadspolders lopen we weer terug richting het water Wantij en pikken daar de route weer op. Het is mooi weer dus zijn er relatief veel fietsers op de weg. Als we over het wandelpad door de schorren van de Nieuwe Merwede wandelen, is het snel duidelijk dat het de laatste weken erg nat is geweest. Het stikt er van de muggen… Het is er erg mooi, maar kiezen er na een tijdje toch maar voor om het fietspad langs de dijk te volgen.

 

P1010430 P1010431 P1010432 P1010433

  • Noord-Bovenpolder
  • Alloijzen- of Bovenpolder
  • Schorren langs Nieuwe Merwede
  • De Elzen

 

Route berekenenOpen standalone kaart in volledige scherm modus
Dordrecht Stadspolders - Dordtse Kil

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

km | +m
Dordrecht Stadspolders - Dordtse Kil 51.801689, 4.717598 Dordrecht Stadspolders - Dordtse Kil