Hollandsche Rading (Nr. 113)

We gaan vroeg op pad om de drukte in Lage Vuursche te vermijden. Vanwege de vele werkzaamheden aan het spoor kiezen we ervoor om met de auto te gaan, volgens de Google Maps Navigator ligt het station Hollandse Rading op de snelweg. Gelukkig kennen we de omgeving dus vinden we het juiste startpunt toch nog vrij snel.

De route ligt op grens van Noord-Holland en Utrecht. De eerste kilometers wandelen we over Noord-Hollands grondgebied naar het Hilversums Wasmeer. Daarna gaat het richting het Utrechtse Lage Vuursche, gelukkig gaat de horeca daar op zondag extra vroeg open.

De Groene Wissel “Hollandse Rading: Hilversums Wasmeer” is een aanrader, de route gaat over andere paden dan de LAW-routes en de plaatselijke rondwandelingen.

Waardering wandeling 4 out of 6 stars    12 km

  • Dassenbos
  • Hilversums Wasmeer