Heemstede-Aerdenhout

Heel leuk hoor om veel damherten en reeën te zien, maar na een tijdje is de lol er van af. Na nummer vijftig vraag ik me toch af of er niet teveel reeën in de waterleidingduinen lopen. Je bent gewend dat zodra een ree je opmerkt, de ree na een tiental seconden bewegingloos te hebben stilgestaan, het weghuppelt de bossen in. Nu blijven de reeën ze rustig door grazen, terwijl wij een kop koffie drinken op een wandelbankje.

Vanaf het station lopen we een klein stukje langs de Leidsevaart om daarna af te buigen in de richting van de Waterleidingduinen. In de Waterleidingduinen verlaat de route af en toe de geëigende paden en zo zien we de mooiste plekjes van de Waterleidingduinen. Na het verlaten van het duingebied wandelen we over/langs enkele mooie landgoederen.

 

P1010657 P1010659 P1010661

 

Route berekenenOpen standalone kaart in volledige scherm modus
Groene Wissel Heemstede-Aerdenhout

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

km | +m
Groene Wissel Heemstede-Aerdenhout 52.359414, 4.607258 Groene Wissel Heemstede-Aerdenhout