Le Chautay

Mijn ouders zijn een weekje op vakantie bij mijn tante en oom in Le Chautay. Ik kom ze ophalen, maar heb nog wel tijd voor een lekkere wandeling in de omgeving. Vanuit het huis van mijn tante wandel ik een rondje van circa 12 kilometer. Na een kilometer neem ik een verkeerde afslag, wat goed te zien is op de GPS-track, maar na het extra rondje vind ik de juiste route.

Bij een huis met een blaffende waakhond is het niet duidelijk hoe het pad verder gaat, de eigenaar van de hond komt naar buiten en wijst mij de weg. Door steeds harder te praten, hoopt hij duidelijker te worden.
Op de terugweg zou ik door het bos lopen, maar aangezien ze flink aan het jagen zijn, besluit ik maar om het grootste gedeelte van de terugweg langs de weg te lopen. Het is vrij rustig met auto’s dus zo erg is dat niet.