Drymen – Rowardennan

Na ik vanuit Drymen de route weer heb opgepakt, gaat het langzaam maar zeker naar Conic Hill. Vlak voor de beklimming van Conic Hill krijg ik een telefoontje van Janneke dat mijn vader sinds gisteravond in het ziekenhuis ligt. Gelukkig is hij na een operatie nu weer stabiel. Met gemengde gevoelens ga ik verder op pad, de familie heeft duidelijk aangeven dat ik niet naar huis hoef te komen.
Na de afdaling van Conic Hill bereik ik Loch Lomond. Het is een meer van maar liefst 37km lang en op het breedste stuk 8km breed. Flink meer dus dat ik in de lengte ga langs wandelen.
Vandaag is thuis ook de verbouwing van de keuken begonnen, slechte planning van mij. De oude keuken is eruit.

  • Overnacht in een leuke b&b, gastvrij en ingesteld op wandelaars. Eigenaar van de b&b heeft me even naar het Rowardennan Hotel gebracht waar ik heb gegeten (niet bijzonder).

Waardering wandeling: 5 out of 6 stars

Garadhban Forrest
Loch Lomond en Conic Hill