Inverarnan – Tyndrum

‘s Ochtends tikt de regen tegen het zolderraampje, maar gelukkig wordt het tikken steeds zachter. Voor ontbijt mag ik deze keer een Schots ontbijt: scrambled eggs, sausages, bacon, baked beans, toast, orange juice and coffee.

Tijdens de wandeling moet de regenjas even aan, maar voor de rest blijft het de hele dag droog. De route is nu meer in de Hooglanden ook al blijft hij voornamelijk in de vallei. Zeker in het begin is de drukke weg nooit ver weg. De heuvels om me heen hangen prachtig in de mist.

Waardering wandeling: 5 out of 6 stars

 

P1020035 P1020036 P1020037

 

Route berekenenOpen standalone kaart in volledige scherm modus
Inverarnan – Tyndrum

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

km | +m
Inverarnan – Tyndrum 56.329567, -4.725239 Inverarnan – Tyndrum