Kingshouse Hotel – Kinlochleven

Bij het ontbijt worden we opgeschrikt door een irritante bel. Het blijkt het brandalarm te zijn en iederéén moet het pand verlaten. Het duurt even voordat iedereen buiten is, er zijn ongeveer 50 gasten aanwezig en sommigen lagen nog heerlijk te slapen.
Na dit evenement en het ontbijt op stap voor een korte wandeling (15 km). Zo een korte wandeling vind ik altijd maar lastig, want je bent dan eigenlijk te vroeg klaar om naar de b&b te gaan. Lang twijfel ik of ik ook de wandeling van morgen meteen zal lopen, maar dat is zo lastig met de besproken b&b’s en het wordt dan ook meteen weer erg lang. Ik loop gewoon nog even door voor een mooie lunchplek en loop dan weer terug naar Kinlochleven.
Het moeilijkste gedeelte van de wandeling zou de Devil’s Staircase zijn, maar die vond ik niet zo heel zwaar.

  • Overnacht in een luxe b&b Tigh-Na-Cheo, heerlijk. Gegeten in de Highland Getaway, met wat andere wandelaars op de eerste verdieping (mooi uitzicht!)

Waardering wandeling: 5 out of 6 stars

Vlak na Kingshouse Hotel
Op de Devil’s Staircase
Op de Devil’s Staircase
Kinlochleven
Kinlochleven
Kinlochleven