Wouwse Plantage – Putte

De dag start wat mistig, maar na een uurtje wandelen heeft de zon het duidelijk gewonnen. Vanaf de Wouwse Plantage loop ik richting de grens van België, heel even loop ik over Belgisch grondgebied om daarna weer af te buigen naar Huijbergen. De route loopt niet door het centrum van Huijbergen, heel even twijfel ik of ik door het centrum zal lopen, maar ik blijf toch de route volgen.
Ik zoek de grens met België weer op en blijf deze zo een 5 kilometer volgen. Op de Paalberg heb ik een prachtig uitzicht over de Kalmhoutse Heide (België) en de Kriekelareduinen (Nederland). In Putte loop ik over de grensweg de huizen aan de linkerkant van de weg staan in België, de huizen aan de rechterkant van de weg staan in Nederland.

  • Wouwse Plantage
  • Klein stukje over de grens met België
  • Staartse Duinen (2x)
  • Kriekelare Duinen (2x)