Doorn

Doorn: Kaapse Bossen en Landgoed Sandenburg

Na een korte wandeling door het centrum van Doorn bereik ik de Kaapse Bossen. Hier gaat de route op en neer over de Utrechtse Heuvelrug. Bij Châlet Helenaheuvel stop ik even voor een lekkere salade. Het terras wordt voor de rest bevolkt door senioren en arrogante dames, voor de mensen hoef ik niet te blijven en daarom ga ik maar weer verder op stap. De route slingert door een stil gedeelte van de Utrechtse Heuvelrug tot ik uiteindelijk weer bij de provinciale weg sta. Aan de andere kant van de provinciale weg begint Landgoed Sandenburg en daarmee een heel ander landschap. Over landwegen, een enkel rustig asfaltweggetje en een schitterend graspad loop ik door/over Landgoed Sandenburg. In Doorn loop ik nog even door het park van Huis Doorn.

 

P1020368 P1020369 P1020370

  • St. Helenaheuvel
  • Landgoed Sandenburg
  • Duiventil in tuin Huis Doorn

 

Route berekenenOpen standalone kaart in volledige scherm modus
Groene Wissel Doorn

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

km | +m
Groene Wissel Doorn 52.033317, 5.345857 Groene Wissel Doorn