Wageningen

We gaan goed voorbereid op weg: de routebeschrijving uitgedraaid en de gpx-bestand op de GPS geladen. De eerste Trage Tocht kan beginnen.
Alhoewel goed voorbereid, de avond ervoor een feestje gehad, hierdoor ietsjes laat naar bed gegaan.

De beschrijving van de route is zeer goed, we hebben dus geen enkel probleem om de route te vinden. Na een kleine aanloop door de plaats Wageningen duiken we de uiterwaarden in. Met een boog lopen we om het binnenwater terug naar de rand van de bebouwing. Na het beklimmen van de trap lopen we enkele kilometers over het Bergpad langs de rand van de Wageningse Berg. Nadat we de provinciale weg zijn overgestoken, wandelen we door de bossen van Oranje Nassau’s Oord en Dorschkamp. Via het Arboretum van de Wageningse Universiteit wandelen we terug naar het centrum van Wageningen

  • Gracht in Wageningen
  • Uiterwaarden
  • Vanaf het Bergpad (2x)
  • Arboretum (2x)