Montmorency-Beaufort – Brienne-la-Vieille

We hebben regelmatig gesprekjes onderweg, meestal is de vraag of we onderweg zijn naar Compostella. Natuurlijk zeggen wij dat dat zo is, terwijl we eigenlijk nog niet weten wat we gaan doen nadat we Vézelay bereikt hebben. Waarschijnlijk gaan we dan in de richting van het noord-oosten.

Nadat we een paar honderd meter onderweg zijn worden we terug geroepen door een boer, we lopen de verkeerde kant op. Hij loopt een klein stukje met ons mee om de weg te wijzen. Helaas lopen we na zijn (goede!) aanwijzingen toch nog verkeerd. We ploeteren even een stukje door het veld om weer een weg te bereiken en de juiste weg te vinden.

Tot aan Rosnay-l’Hôpital lopen we over een heuvelrug met een prachtig uitzicht uitzicht aan beide kanten.

Waardering wandeling 5 out of 6 stars   33 km

Wederom overnacht in de chambres d’hotes in Précy-St.-Martin: La Grenouillere.

P1020534
P1020535
P1020536
P1020537
  • Onderweg een golvend landschap
  • Precy St Martin, mooie plaatsnaam…
Brienne-le-Chateau
  • Brienne-le-Château, het kasteel