Leiden – Katwijk aan Zee

Vanaf station Leiden lopen we in de richting van het Leids Universitair Medisch Centrum, dat is op een steenworp van de werkplek van Janneke. Op zondag is het kantoor natuurlijk gesloten, dus zigzaggen we tussen de kantoorgebouwen en flatgebouwen in de richting van de Oude Rijn. De gebouwen zijn ruim opgezet dus het geheel ziet er best fraai uit. De plaatsen wisselen elkaar in hoog tempo af: Leiden, Oegstgeest, Rijnsburg, Valkenburg, Katwijk a/d Rijn en Katwijk aan Zee. Veel bebouwing, maar eindigen op het strand is natuurlijk prachtig.

Waardering wandeling 3 out of 6 stars  14 km.

P1020596 P1020597

P1020598 P1020599

  • Langs de Oude Rijn
  • Binnenwatering – Katwijk
  • Het strand bij Katwijk

 

Route berekenenOpen standalone kaart in volledige scherm modus
Leiden – Katwijk aan Zee

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

km | +m
Leiden – Katwijk aan Zee 52.166404, 4.482089 Leiden – Katwijk aan Zee