Hoogeveen – Beilen

De weersvoorspelling is niet gunstig: harde wind, regenbuien en hagelbuien. Vlak voor de top van de voormalige stortplaats De Blinkerd staan krijgen we een flinke bui over ons heen. Gelukkig kunnen we wat drogen in het informatiecentrum dat op de top is geplaatst. Met mooi weer moet het uitzicht nog mooier zijn. De route is tot aan de stortplaats behoorlijk aardig, maar daarna zijn het weer veel rechte strepen over asfaltwegen.

Waardering wandeling  4 out of 6 stars    29 km

P1020667 P1020668 P1020669

  • Langs de Oude Diep
  • Onderaan De Blinkerd (Wijster)
  • Uitzicht vanaf De Blinkerd

 

Route berekenenOpen standalone kaart in volledige scherm modus
Hoogeveen – Beilen

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

km | +m
Hoogeveen – Beilen 52.733597, 6.472729 Hoogeveen – Beilen