Hollandse Rading – Maarn

Soms gebeurt er bij een wandeling iets speciaals: de deuren van de auto blijven open staan, de sleutels van de auto zijn op de verkeerde plaats of zijn we ernstig de weg kwijt. Voor deze wandelingen is de categorie “Via Nostalgia” ontstaan.

De wandeling Lage Vuursche – Maarn was de allereerste wandeling die Rob en ik hebben gedaan, dit was op 7 november 1993. Op mijn spiksplinter nieuwe wandelschoenen van Perry Sport ben ik begonnen aan de wandeling. Dit was geen goede keuze, ik kreeg enorme blaren en heb 500 meter voor het einde van de wandeling aan Rob gevraagd de auto te halen. De hele week ben ik op slippers naar mijn werk gegaan.

Vandaag wandelen deze route opnieuw, gelukkig geen last van blaren of ander ongemak. Het Heuvelrugpad is inmiddels opgegaan in het Trekvogelpad, maar de route is verder nauwelijks gewijzigd. De vliegbasis Soesterberg is opgeheven, het Militair Luchtvaartmuseum is opgegaan in het Nationaal Militair Museum.

Waardering wandeling     28 km

P1020692 P1020693 P1020694

  • Landgoed Op Hees
  • Lange Duinen
  • Noordhout

 

Route berekenenOpen standalone kaart in volledige scherm modus
Hollandse Rading - Maarn

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

km | +m
Hollandse Rading - Maarn 52.177066, 5.185352 Hollandse Rading - Maarn  (08-02-2015)