Beerschoten Bilthoven

Op Hemelvaartsdag wordt natuurlijk volop gewandeld in Nederland, zo ook op de NS-wandeling Beerschoten Bilthoven. Als de trein bij station Bunnik is gestopt, beginnen ongeveer 16 mensen aan deze NS-wandeling. Al vrij snel is de groep verspreidt en wandelen we met z’n tweeën langs de Kromme Rijn. Natuurlijk zijn we niet echt met z’n tweeën in het druk bezochte Landgoed Amelisweerd zijn altijd wandelaars, hardlopers en fietsers aanwezig. Pas op het universiteitsterrein De Uithof wordt het rustig, ook al zijn er hier en daar nog studenten aanwezig, druk in de weer met een laptop of een boek.
Bij De Bilt verlaten we het half-open landschap en wandelen door de bossen van Landgoed Beerschoten en het Panbos naar Bilthoven. Waar zijn die andere wandelaars gebleven?

Waardering wandeling 4 out of 6 stars    17 km

P1020785
P1020786
P1020787
  • Kromme Rijn
  • Beelden op Beerschoten