Marolles-lès-Bailly – Avirey-Lingey

Een lange, warme wandeling en we passeren veel stille dorpjes: Fralignes, Bourguignons, Bar-sur-Seine en Polisot. Het is afwisselend bos en graanvelden. In Fralignes botsen we op een lint met de boodschap privé-terrein. We besluiten om toch maar een stukje terug te lopen en een andere route te kiezen. In Bar-sur-Seine zijn we net op tijd bij de supermarkt om onze lunch wat aantrekkelijker te maken. Aan de rand van Seine genieten we van de lunch én van de werkzaamheden van twee onhandige plantsoenmedewerkers.

Waardering wandeling 5 out of 6 stars   35 km

  • Wasplaats in Fralignes
  • Terug kijken naar Fralignes in de verte
  • Een eenzaam kruis in de graanvelden
  • Tour de l’Horloge in Bar-sur-Seine
  • De kapel Notre-Dame-du-Chêne in het bos.
  • Langs de Seine vóór Polisot
  • Het eindpunt Avirey-Lingey