Utrechtse Heuvelrug

Het is een karakteristieke Utrechtse Heuvelrugwandeling met veel bos en heide. Op deze zondag na kerst zijn wij niet de enigen die de behoefte hebben aan wat buitenlucht en beweging. Niet dat we over de hoofden lopen, maar regelmatig komen we wandelaars tegen. De route volgt tot aan Austerlitz niet een bekend LAW of streekpad, hierdoor wandelen we door het voor ons niet bekende, maar erg mooie Landgoed Heidestein. Na Austerlitz volgt de route tot aan het station Maarn het bekende Trekvogelpad.

Waardering wandeling

Landgoed Heidestein Landgoed Heidestein

 

Route berekenenOpen standalone kaart in volledige scherm modus
Utrechtse Heuvelrug

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

km | +m
Utrechtse Heuvelrug 52.065424, 5.260713 NS-wandeltocht Utrechtse Heuvelrug