The western Yar (The Isle of Wight)

Vanaf Lymington zijn we met de ferry overgestoken naar The Isle of Wight. Daar zijn we eerder geweest dus het voelt een beetje als terugkeren naar een vertrouwde plek. Vanaf de aankomstplek van de ferry lopen we een paar honderd meter verder en staan meteen in een prachtige omgeving met de River Yar als stralend middelpunt. Op de heenweg gaat de route over een oud spoortraject en is dus erg vlak. Na het passeren van de dam lopen omhoog richting de kerk van Freshwater, daar lopen we via een smal paadje langs om via een heuvelend landschap terug te lopen naar Yarmouth.

In Yarmouth willen we een lichte lunch nuttigen, we lopen het enigszins chique hotel/restaurant The George binnen, als we de menukaart bekijken zien we weinig tot geen aanbod van lichte lunches. We besluiten om maar verder te kijken en proberen een beetje ongezien weer weg te komen. Bij de buren van The George eten we een heerlijke salade.

Waardering wandeling 5 out of 6 stars    6 km

2016-07-20 10.54.28
2016-07-20 11.48.49
2016-07-20 12.15.26