Vogelenzang

Vogelenzang: Wildspeurtocht in de duinen

We hadden afgesproken om naar Friesland te gaan om een deel van het Groot-Frieslandpad te lopen, maar door de weersomstandigheden (ijzel) besluiten we om een andere wandeling te lopen. Deze wandeling heb ik al 2 maal eerder gelopen, maar is zo mooi dat ik hem graag nog een keer loop.

Na een kop koffie bij Boshut ’t Panneland, gaan we op pad. We wandelen echt direct de duinen in. In de routebeschrijving wordt duidelijk aangegeven dat de route moeilijk te vinden is en het beste gelopen kan worden met een GPS. Dat klopt, de route gaat over kleine wildpaadjes en op een klein gedeelte is er geheel geen sprake van een pad.

De route is kortweg schitterend, echt een aanrader, maar wel een gps of smartphone meenemen! Een Nederlandse wandeling mét 6 sterren.

Waardering wandeling 6 out of 6 stars      12 km   (let op géén markering!)