Hierdense Poort

Ik heb geen moeite de route te vinden, met de beschrijving in de hand en de duidelijke markeertekens kan het niet mis gaan. Anders zijn de kabouters op het kabouterpad wel zo vriendelijk om de weg te wijzen. Het is een zeer afwisselende route met: de bossen van Nunspeet, heidevelden, het Hulshorsterzand en via de Hierdense Poort naar Harderwijk. Het tweede weekend in juni staat in Harderwijk in het teken van de Aaltjesdagen. Natuurlijk hartstikke leuk zo een evenement, maar na een flinke wandeling staat mijn hoofd niet zo naar grote groepen mensen. Ik probeer zo snel mogelijk me door de massa te bewegen en heb daardoor te weinig oog voor het fraaie centrum van Harderwijk.

Waardering wandeling    20 km

Route berekenenOpen standalone kaart in volledige scherm modus
Hierdense Poort

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

km | +m
Hierdense Poort 52.370922, 5.783873 NS-wandeling Hierdense Poort