Wezepsche Heide

Het is een beetje rommelige NS-wandeling, er zijn nogal wat varianten aan toegevoegd om de route wat aantrekkelijker te maken. De route volgt grotendeels het Westerborkpad, dit pad heeft natuurlijk een diepere betekenis, maar volgt niet altijd de meest aantrekkelijke route. Helaas zitten er een paar stukken tussen langs drukke/saaie wegen. De wandeling gaat wel door enkele fraaie afwisselende gebieden: de Wezepsche Heide, Landgoed Molencaten, het Hanzestadje Hattem, de IJssel, Het Engelse Werk en het Katerveer.

Waardering wandeling     16 km

 

Route berekenenOpen standalone kaart in volledige scherm modus
Wezepsche Heide

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

km | +m
Wezepsche Heide 52.454400, 6.003090 Wezepsche Heide

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *