Norg – Schipborg

Na anderhalve kilometer stoppen we al voor een kop koffie bij bospaviljoen De Norgerberg, dat is een goed begin van de wandeling. We vervolgen de route door het bos in de richting van Vries. Het gedeelte tussen Vries en Tynaarlo is wat minder fraai, omdat de route daar dicht in de buurt blijft van de provinciale weg. 

We overnachten in hotel Parkzicht in Veendam. ‘s-Avonds is er in de grote zaal het evenement ‘Night of the guitars’. Gelukkig lukt het ons om langs de beveiliging te komen en in onze kamer te komen. We hebben overigens geen last van het geluid.

Waardering wandeling      24 km

Route berekenenOpen standalone kaart in volledige scherm modus
Norg - Schipborg

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

km | +m
Norg - Schipborg 53.066200, 6.459440 Norg - Schipborg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *