Kasteel Doorwerth

We hebben een paar weken niet gewandeld, dus kiezen we zorgvuldig een fraaie wandeling uit. Als we alles hebben gecontroleerd: bij een rivier, met bos, met een kasteel, met horeca… Kiezen we uiteindelijk voor de Trage Tocht Kasteel Doorwerth.
De eerste kilometers over de stuwwal gaan flink op en neer, maar tussen de bomen door kunnen we genieten van het uitzicht over de uiterwaarden en de rivier. Uiteindelijk draaien we het bos in en lopen langs de Wolfhezerbeek. Na Hotel De Bilderberg lopen we over het pad van de Wodanseiken. Na een doorsteek over de Wolfhezerheide lopen we een flink stuk door het bos, weer terug naar de auto. 

Waardering wandeling      15 km

Route berekenenOpen standalone kaart in volledige scherm modus
Trage Tocht Kasteel Doorwerth

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

km | +m
Trage Tocht Kasteel Doorwerth 51.966944, 5.787113 Trage Tocht Kasteel Doorwerth

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *